Het DNA van de Belgische ondernemer

Als kind ging Christof Roggen liever buiten voetballen dan urenlang in de klas te zitten. En ook daarna bleef zijn drang naar vrijheid en variatie hem door het leven leiden, wat hem bracht bij de meest gevarieerde jobs. Tot hij gebeten werd door sales. Deze selfmade ondernemer, die vandaag in de verkoop van print- en kopieerapparatuur zit, wil zichzelf constant vernieuwen. Zo kwam hij ook op het idee in gesprek te gaan met andere ondernemers en zich door hen te laten inspireren. Die gesprekken werden gebundeld tot een boek. Daarvoor rekende hij op de geoefende pen van Karolien Selhorst, freelancejournaliste, copywriter en vertaalster.
Het DNA van de Belgische ondernemer doorgelicht is een interessant werk voor en door zelfstandigen. Rolmodellen die dag in, dag uit hard aan de weg timmeren naar hun droom. Hun praktijkervaringen zijn niet alleen boeiend: ze bieden (toekomstige) ondernemers een leidraad om succesvol uit te groeien tot spelers van formaat.

Grote leiders zijn grote lezers. Dit werk is zo’n must read voor ondernemers: een verhaal dat leiders helpt groeien en hen de weg toont naar succes.

• Bundeling van interviews met een tiental Belgische bedrijfsleiders
• Inspiratiegids voor een succesvolle professionele carrière
• Wegwijzer naar een sterker leiderschap